Overblijven

Het overblijven is bedoeld voor de kinderen waarvan de ouders werken, zelf een opleiding volgen of die te ver van school wonen. Ook is het mogelijk de kinderen incidenteel te laten overblijven als u een keertje niet op tijd op school kunt zijn. Het is fijn als de kinderen zoveel mogelijk thuis of bij een vriendje/vriendinnetje eten. Het is heerlijk voor de kinderen om tussen de middag even ‘tot rust’ te komen in een vertrouwde, rustige omgeving.

De kinderen die overblijven moeten middels een inschrijfformulier aangemeld worden. Wij zorgen voor een sfeer waarin rustig kan worden gegeten, na het eten nemen de overblijfmoeders de kinderen mee naar buiten. Tijdens het overblijven mag de speelplaats niet worden verlaten. Bij slecht weer blijven de kinderen binnen.

Strippenkaarten zijn te koop bij de balie tussen 8.15 uur en 8.45 uur; 4 keer overblijven kost € 6,- en 16 keer overblijven € 24,-. Als kinderen op vaste dagen overblijven kan ook één keer per schooljaar of één keer per half jaar per bank worden betaald.